F2 team van de week & Miguel Roozen pupil van de week

Komende zaterdag 28 november is het F2 team van EBOH aan de beurt om Team van de Week te zijn. Een hele eer en overigens geheel verdiend.

EBOH F2 is na F1 en MP1 alweer het 3e elftal van de jongste jeugd die het kampioenschap mag vieren. In de competitie heeft EBOH F2 bijna alle wedstrijden gewonnen op 1 gelijkspel na bij Dubbeldam. Overigens toonde we hier ook veerkracht als een echte kampioen door na een slechte eerste helft (rust 4-1 achter) er nog een 5-5 gelijkspel uit te slepen…

EBOH F2 wordt a.s. zaterdag in  E.B.O.H. trainingspak verwacht om 14.00 uur en zullen om 14:30 uur hand in hand het veld oplopen met het eerste elftal. Daarnaast zullen zij fungeren als ballenjongens.

Dan rustte mij als trainer/leider en natuurlijk ook gewoon nog altijd een papa de moeilijke taak om iemand aan te wijzen als pupil vd week.

Ik heb de keuze dus aan de jongens zelf overgelaten en die hebben Miguel Roozen aangwezen vanwege de vele doelpunten en assists vd laatste weken.

Vanzelfsprekend is het voor iedereen (spelers, supporters en begeleiding) duidelijk dat het hier om een echte teamprestatie gaat en iedereen zijn eigen belangrijke rol in het geheel heeft gehad.

Miguel wordt zaterdag om 12.30 uur in de soos verwacht, waar hij wordt verwelkomd door de selectie van EBOH 1.

IMG-20140927-WA0001-1 (2)