F1 team van de week & Ömer Ekiz pupil van de week

Komende zaterdag 7 november is het F1 team van EBOH aan de beurt om Team van de Week te zijn. Een hele eer en overigens geheel verdiend. EBOH F1 timmert vanaf het begin van het seizoen flink aan de weg. Met een zeer verdienstelijk gespeeld VTT toernooi, waar EBOH F1 prachtige resultaten behaalde tegen een keur van hoofdklassers. Daarnaast heeft EBOH F1 zich verzekerd van de volgende bekerronde door maar liefst 3 hoofdklassers achter zich te laten.
In de competitie heeft EBOH F1 5 wedstrijden gespeeld, 15 punten en een doelsaldo van +26.
De naaste belager Heerjansdam wordt zaterdag aan de Schenkeldijk verwacht en dus wordt het voor de voetballertjes van EBOH F1 wellicht een prachtige dag.
EBOH F1 wordt as. zaterdag verwacht om 14.00 uur en zullen om 14:30 uur hand in hand het veld oplopen met het eerste elftal. Daarnaast zullen zij fungeren als de beste ballenjongens ooit.

Eén speler heeft het verdiend, zeker gezien zijn prestaties van de afgelopen 3 á 4 weken, om zaterdagmiddag de aftrap te verrichten bij de thuiswedstrijd van EBOH 1 tegen IJVV de Zwervers 1.
Ömer Ekiz valt deze eervolle taak ten deel. Ömer, geboren op 22-1-2007, is zijn voetballoopbaan gestart bij EBOH bij de MP’s en is bezig met zijn vierde seizoen. Ömer is een fervent supporter van Galatasaray en zijn favoriete voetballer is niemand minder dan Wesley Sneijder.
Ömer voetbalt als linksback in EBOH F1 en hij is de afgelopen weken de meest constante en in het oog springende voetballertje. Hij schakelt met grote regelmatigheid zijn tegenstander volledig uit en is in staat om als opkomende back zijn aanvallers in het team te voorzien van de nodige foutloze passes. Voor de trainers is zijn uitverkiezing logisch en geheel unaniem bepaald.

Ömer wordt zaterdag om 12.30 uur in de soos verwacht, waar hij wordt verwelkomd door de selectie van EBOH 1. Vast en zeker zal Ömer het naar zijn zin hebben en EBOH 1 zal weten dat zij één van de meest hartstochtelijke supporters in hun midden hebben gehaald. Ömer? Gefeliciteerd! Je hebt het verdiend…..

 

image1