Erewedstrijd Gerrit de Keizer

Zondag 11 mei wordt om half 2 de erewedstrijd voor Gerrit de Keizer gespeeld.

In februari werd bij Gerrit (63) asbestkanker geconstateerd. Tijdens een emotionele bijeenkomst in de soos deelde Gerrit dit slechte nieuws mee aan zijn talrijke vrienden bij de vereniging. Gerrit heeft vele verdiensten voor EBOH. Naast het jarenlange trainerschap, is hij lid geweest van een aantal commissies en is hij met grote inzet een aantal jaren voorzitter van de club geweest. Het clubicoon was trainer van de rood-zwarten in de jaren 80 en in de jaren 90. Als voetballer speelde Gerrit bij het inmiddels opgeheven ASW en kwam hij als contractspeler uit voor FC Dordrecht. Naast EBOH trainde hij een aantal jaren Barendrecht uitkomend in de hoogste klasse van het zaterdagvoetbal. 

Op 11 mei wordt er tweemaal een half uur gespeeld door een mix van spelers die Gerrit onder zijn hoede heeft gehad.

Zo komen Bart Toom, Marcel Schoon, Gert van der Wal , Ricardo Baars, Marco ten Braak, Dennis van der Gijp, Marco Kroonen, gebroeders Monster, gebroeders Amraoui, Juul Ellerman, Marvin van Tienen, Patrick Schrauwen, Ronald Hulsebosch en vele andere oud-coryfeeën nog éénmaal in actie voor hun oud-trainer.

Gerrit zal onder toeziend oog van An en zijn zoon Pascal als vanouds op de bank zitten.

De wedstrijd staat onder leiding van eredivisie scheidsrechter Danny Makkelie. Na de wedstrijd vindt er een informele bijeenkomst plaats waar Danny Ebbers met zijn zangtalenten voor de nodige sfeer zal zorgen. Het spreekt voor zich dat oud-spelers, (oud)leden van EBOH en ieder die hem een warm hart toedraagt van harte welkom zijn op zondag 11 mei.

De kantine is vanaf 12.00 uur open.

De spelers worden verzocht om uiterlijk 12.30 uur aanwezig te zijn.

Het Bestuur van v.v. E.B.O.H.