EBOH VERLIEST ONNODIG VAN TRICHT

EBOH begon onthutsend zwak aan de wedstrijd tegen Tricht. Gesteund door de wind in de rug, zette Tricht EBOH direct onder druk, wat na 3 minuten tot de 1-0 leidde na onoplettendheid van de EBOH-defensie. EBOH probeerde het wel, maar kwam niet echt onder de druk van Tricht uit.Na een kwartier spelen leek EBOH op 1-1 te komen, maar de inzet van Mo Salman belande helaas op de paal. Uit de tegenaanval kwam Tricht op 2-0 door wederom geschutter in de EBOH defensie.

Hierna kreeg EBOH wat meer grip op de wedstrijd en kwam enkele malen gevaarlijk voor het doel van Tricht, met grote kansen voor Johan Gerlach en Adje Kabbah.  Ook Tricht kreeg nog enkele goede mogelijkheden op een grotere voorsprong, maar de rust werd bereikt met  een 2-0 achterstand.

In de 2e helft een geheel ander spelbeeld. EBOH, nu met de forse wind in de rug, trok direct ten aanval, wat in de 46e minuut resulteerde in de aansluitingstreffer door een kopbal van Gijs Bregman.

EBOH bleef goed doorgaan en creëerde zich enkele prima kansen, maar de afwerking was te onzuiver. Na een half uur spelen was het dan toch raak. Johan Gerlach rondde een prima aanval af met een droge schuiver in de hoek, 2-2. EBOH ging door en de 2-3 hing in de lucht, maar Gijs Bregman vergat de bal in het doel te tikken en de prima keeper van Tricht redde enkele keren bekwaam. 10 minuten voor tijd moest Adje Kabbah het veld verlaten na zijn 2e gele kaart, maar toch bleef EBOH de bovenliggende partij. Toch was het Tricht dat bij één van de spaarzame aanvallen in de 2e helft 5 minuten voor tijd op 3-2 kwam uit een prima genomen corner.  EBOH probeerde nog van alles, maar kreeg diep in blessuretijd de genadeklap door de 4-2 van Tricht.