Eboh Mo11-Nieuw Lekkerland Mo11

Een regenachtige zaterdag vanmorgen om 8 uur was het verzamelen voor onze rood/zwarte leeuwinnen. De ouders langs de kant waren niet dol enthousiast over de keuze van Teus, die het kunstgras veld had goed gekeurd.

Wat begon met wat gemopper aan de kant, draaide gelukkig later in de wedstrijd om. In het begin van de wedstrijd ging het spel gelijk op, toch was Nieuw Lekkerland de eerste die scoorde. Dat was even schrikken.

De Eboh meiden waren gelijk goed wakker en iedereen stond weer aan. Kijkend tegen de achterstand, gingen ze op de vecht modus. Wat gelukkig resulteerde in 1-1 van Kayman.  Nog voor de rust werd de 2-1 gescoord door Fay Post. Altijd lekker met een voorsprong de rust in. Qua weer kenmerkte de eerste helft alleen maar regen, regen, regen.

Na de eerst helft bleven de meiden scherp en zo gebeurde het dat Eboh op een voorsprong kwam van 3-1. De meiden van Nieuw Lekkerland lieten ook van zich horen en zo was het 3-2. Dat je nooit achterover moet leunen, blijkt al snel want daar was de 3-3.

Iedereen weer aan bij de Eboh meiden, meer op de bal en daar kwam de 4-3 en de 5-3 door Fien. Er was druk op het doel bij Eboh de aanval van Nieuw Lekkerland was goed, door een foutje in de verdediging schoot onze Mila, een geweldig doelpunt trouwens, in eigen doel.

Maar geen kwaad woord onderling en de beer ging los bij de rood zwarte. Toen de 6-4 en de 7-4 door Fay Post erin geschoten werden.

Het was een leuke en sportieve strijd tussen beide. Niet alleen de doelpunten makers hebben hun best gedaan, maar het was een echte team effort. Het weer in de 2e helft was ook beter, geen regen, wel veel wind.

De ouders en de kinderen waren super gelukkig met de uitslag van de wedstrijd. De meiden feesten nog door in de kleedkamer.

Volgende week weer een nieuwe wedstrijd thuis, maar nu lekker genieten.