EBOH kan weg omhoog geen vervolg geven tegen Leerdam Sport

Leerdam Sport ’55 heeft zaterdag met 4 – 0 gewonnen van EBOH uit Dordrecht. In de eerste helft kon EBOH nog aardig bijbenen, maar in de tweede helft was Leerdam Sport een maatje te groot. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.

Leerdam Sport ’55 – EBOH : 4 – 0

Om 14:30 uur floot de prima leidende scheidsrechter Sonneveld uit Andel voor het beginsignaal. Gedurende de eerste helft had Leerdam Sport het betere van het spel, maar EBOH kon een aantal keer er goed uitkomen. De beste mogelijkheid in de eerste helft was voor de thuisploeg. Een voorzet vanaf de linkerkant kon echter niet worden afgerond. EBOH kwam ondanks de goede counters niet langs de doelman van de Leerdammers.

Vlak na rust was het Leerdam dat de wedstrijd besliste. In de 46e minuut mocht doelman Donny v.d. Laars vissen. En binnen het uur stond het 2-0 voor de thuisploeg via een penalty. EBOH kon geen vuist meer maken, terwijl Leerdam bleef combineren. Uit een snelle counter van de uitploeg ontstond nog wel een penalty. Maar Remy Holster schoot slap in en de bal werd gekeerd.

Uiteindelijk werd het nog 4-0 en was Leedam de terechte winnaar.