EBOH JO7-3 mooie winst tegen Pelikaan

Vanmorgen EBOH Jo7-3- Pelikaan Jo7-3. Een prachtige overwinning van 4-3.

Mila, Shariva, Thami, Sienna stonden voor de 2e keer aan de start. Nieuw waren onze debutanten Kate en Fabienne. Zij pasten zich prima aan, aan het al wat geoefende team.

In de eerste helft was Pelikaan de winnende partij, met een 2-3 achterstand gingen we de rust in. Onze Eboh leeuw en leeuwinnen hielden het hoofd koel en na wat extra aanwijzingen in de rust stonden ze er klaar voor.

Met Shariva al laatste vrouw werden de aanvallen van Pelikaan afgewenteld. Toen Shariva wissel stond werd Mila onze laatste vrouw, zij zette naast haar voetbal techniek ook haar oergeluiden in om de tegenstander letterlijk op het verkeerde been te zetten.

En zo gebeurde het dat Mila, Sienna en Thami de 4 doelpunten voor hun rekening namen en de winst naar Eboh toe ging.

Kate en Fabienne waren met hun jonge leeftijd goed aanwezig en lieten het kaas niet van het brood eten.

Complimenten voor iedereen en op naar de volgende wedstrijd.