EBOH JG1 sluit af in stijl

In de laatste wedstrijd van het seizoen heeft EBOH JG1 wederom een mooie overwinning geboekt. Ditmaal thuis tegen GSBW JG3.

Zonder Quan, Sven en Joey werd op 16 mei om 10.30 uur afgetrapt aan de Schenkeldijk, waarbij EBOH aantrad in de gebruikelijke opstelling. Het duurde even voordat EBOH goed in de wedstrijd kwam. Na 10 minuten scoorde Ruben met een mooi diagonaal schot de openingstreffer. Een groot veldoverwicht bracht vervolgens legio kansen voor EBOH en de score liep met doelpunten van Youri, Mitchell, Ferdinand en Ali snel op naar een 6-0 ruststand.

De tweede helft was meer in evenwicht. GSBW beet van zich af en EBOH gaf meerdere spelers tegelijkertijd rust. De doelpunten vielen aan beide kanten. Naast de gebruikelijke doelpuntenmakers scoorden voor EBOH ook Hugo, Tim en bijna ook Ryan. Voor Tim was het zijn eerste competitiedoelpunt en daar was niet alleen Tim maar het hele team blij mee.

Meer dan vier tegendoelpunten stond Keeper Duncan uiteindelijk niet toe. Met de 12-4 einduitslag is een einde gekomen aan een mooi seizoen. De titel heeft EBOH JG1 net niet kunnen binnenslepen maar met het allerbeste doelsaldo en een voorsprong van 9 punten op de nummer 3 is EBOH afgetekend 2e geworden.