EBOH F1 is weer sterk tegen DFC F1

Het was al om 8 uur verzamelen uit bij DFC ivm de intocht van Sinterklaas. Vorige keer thuis was EBOH F1 duidelijk de betere ploeg. Deze wedstrijd begon anders, EBOH kon de eerste 10 minuten niet lekker in het spel komen en na een mooie hoekschop stond het 1-0 voor DFC.

EBOH was weer wakker en liet meteen merken wie de betere ploeg was, met een hard afstand schot verdwijnt de bal hoog in het doel van DFC 1-1. Een volgend schot stuitert onder de keeper van DFC op de achterlijn, helaas geen doelpunt. Bij het snel nemen van een hoekschop staat het verdient 1-2.

Na rust blijft EBOH druk zetten maar DFC blijft goed verdedigen. Na een snelle aanval van DFC valt daar de 2-2. EBOH is niet onder de indruk en blijft de bal rond spelen en al snel is daar de 2-3. Na een terechte penalty is de eindstand 2-4 in het voordeel van EBOH F1.

As zaterdag om 09.30 een oefenwedstrijd thuis tegen VV Dubbeldam. Zaterdag 7 December de laatste wedstrijd thuis tegen Drechtstreek en hopelijk zonder puntenverlies Najaarskampioen!