EBOH F1 klaar voor de competitite

Op 7 December werd de F1 najaars kampioen, maar aan de winterstop werd absoluut nog niet gedacht, sterker nog tijdens de kerstvakantie werd er 2 x per week 2 uur hard getraind.

Dit alles om goed voor de dag te komen op het VTT Toernooi bij Wieldrecht. EBOH was een waardige tegenstander voor de hoofdklasse teams uit Brabant en Zeeland. EBOH F1 wist zelfs na bloed,zweet,tranen en op het laatst een vette glimlach het schaduwkampioenschap binnen te halen.

Als afsluiting van de winterstop stond er een zaterdag 18 Januari een oefenwedstrijd op het programma uit tegen IFC F1. Wij hadden al 2 keer eerder tegen IFC gespeeld en gewonnen, maar de laatste wedstrijd merkte we dat IFC goed op weg was en is ook 2e geworden in onze competitie.

EBOH F1 was van af het begin sterk, maar verzuimde het om het goed af te maken.

Ook was er werk aan de winkel voor onze verdedigers en keeper, IFC was een stuk sterker geworden en hun doelman hield IFC goed op de been.

Een paar minuten voor rust scoorde EBOH vanuit een hoekschop de 0-1.

Na rust werd het na een fraai doelpunt al snel 0-2. EBOH gaf deze wedstrijd veel hoekschoppen weg en daar wist IFC van te profiteren, een mooie kopbal bracht IFC terug in de wedstrijd 1-2.

EBOH F1 bleef zoals gewoonlijk het hoofd koel houden en maakten al snel de 1-3.
Na deze wedstrijd weer wat huiswerk voor komende 2 trainingen.

Volgende week start de competitie met een uit wedstrijd om 10uur bij Alblasserdam F1.

foto