EBOH en Football Academy Van Der Gijp starten een samenwerking

Dennis & Colin van der Gijp, oprichters en eigenaren van de voetbalschool, kijken uit naar de samenwerking. Dennis: “Ik denk dat deze samenwerking een mooie nieuwe stap voor de voetbalschool is. Samen met E.B.O.H. vergroten we ons bereik en kunnen we nog verder groeien.”

De voetbalschool staat open voor alle jeugd uit de regio en richt zich op de ontwikkeling van de individuele techniek bij spelers/speelsters in de leeftijdscategorie van 6 tot 12+ jaar.

“Nog meer dan bij de reguliere voetbaltrainingen bij een vereniging staat bij onze voetbalschool de ontwikkeling van het individu echt voorop. Naast het verbeteren van de voetbaltechnische handelingen, zal er ook voldoende aandacht zijn voor het verbeteren van de mentale, sociale en fysieke aspecten van het voetbal”, vertelt van der Gijp.

Het bestuur van EBOH is blij met de samenwerking: gevarieerde beweging is goed voor de lichamelijke, sociale, emotionele en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Hoe meer, hoe beter! Als we daar ons steentje in kunnen bijdragen doen we dat graag.

Info: http://www.footballacademyvandergijp.nl. Zondag 26 november a.s. start de eerste training, aanvang 10:00 uur.