EBOH E3 verliest eerste wedstrijd van het seizoen

Vorige week wist de E3 thuis te winnen van Oranje/Wit met 6-1. Een mooie wedstrijd, waar het publiek werd vermaakt met een leuke pot voetbal

Afgelopen weekend ging de E3 op bezoek bij RCD E2.  Aanvang wedstrijd was om 11 uur, dus uitslapen voor de E3…….

De jongens stonden iets te relaxed op het veld en al vanaf de eerste minuut zetten de iets te groot uitgevallen E spelers van RCD druk. EBOH ging hier slecht mee om en liet RCD een aantal keer vrij op het doel aflopen. Een mooie redding van onze keeper was een applaus waard, alleen oordeelde de scheidsrechter op 20 meter afstand; dat de bal over lijn was geweest. Pech….maar altijd respect voor de beslissing van de scheids.

Ruststand : 3-1

In de rust was het muisstil in de kleedkamer, achterstaan in de rust is iets wat niet vaak voorkomt bij de E3. Na een pep talk van de trainer naar het veld op voor de 2e helft. RCD bleef druk zetten, maar EBOH ging hier een stuk beter mee om en al snel was daar de 3-2.

De verdediging en keeper van EBOH bleven onder druk van RCD hun mannetje staan en na een mooi schot van Xavier was daar bijna de 3-3.
Maar helaas was de eindstand 3-2 in het voordeel van RCD E2.