EBOH 4 laat zich kennen in Kinderdijk

Na twee overwinningen in de eerste twee wedstrijden van het seizoen en twee afkeuringen, moest EBOH het vandaag opnemen tegen De Zwerver 4. Momenteel het als laatst geplaatste team in de competitie. Al zegt dat zo vroeg in het seizoen natuurlijk niet alles.

De aanloop naar de wedstrijd verloop rommelig. Er was geen keeper dus verscheen Dennis de Heer onder de lat. De tas werd vergeten in Dordrecht en dus moest na aankomst in Kinderdijk deze weer snel in Dordrecht worden opgehaald. Het rommelige begin deed de ploeg natuurlijk geen wonderen en zo de wedstrijd begon dan ook rommelig, ook al was EBOH de ploeg die het  spel probeerde te maken. De eindpass wilde echter niet vlotten. Toch kwam EBOH net voor rust op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Robbin Kooijman. Maar helaas was er niet veel later uit buitenspelpositie de gelijkmaker. 1-1 ruststand.

Na de rust begon EBOH scherp, maar wederom had men moeite op het met rubber bezaaide kunstgrasveld om de eindpass te geven. Na een aantal mislukte pogingen viel de bal pardoes aan de andere kant in het net. Na dat moment was de ploeg die zo graag het spel maakt onherkenbaar geworden. In een poging de achterstand recht te breien werden posities niet meer gehouden en kreeg De Zwerver de ene kans na de andere kans. Tot frustratie bij velen aan EBOH-zijde. Zo liep de wedstrijd uiteindelijk naar een 4-2 achterstand, waarbij Benji Hadzic nog een keer het net had weten te vinden.

In de laatste minuut sloegen de stoppen door en bij een opstootje kreeg Robbin Kooijman de rode kaart voorgehouden en droop EBOH zwaar teleurgesteld af richting Dordrecht. Er is een hoop werk aan de winkel voor de kraker volgende week tegen Emma.