EBOH 2 pakt rivaal Dubbeldam 2

In een rommelige wedstrijd bleek EBOH 2 veruit de sterkte van de twee buren en won met ruime cijfers die nog veel hoger uit hadden kunnen vallen.

Dubbeldam 2 – EBOH 2 : 1 – 5
Doelpuntenmakers: Fernando Lozoya-Ringelberg (2), Abdul Zaada, Yavuz Güler en Sean v.d. Ruit

De gasten begonnen goed aan de wedstrijd en waren duidelijk de bovenliggende partij. Dat resulteerde na tien minuten in de 0-1 voor EBOH. Fernando Lozoya-Ringelberg schoot van afstand met een fraaie boog over de keeper raak. Vijf minuten later was het weer raak, na een prachtcombinatie van achteruit waarbij met 1x raken uiteindelijk via wederom Fernando Lozoya-Ringelberg en Bas van Oosterhout, Abdul Zaada in stelling kon worden gebracht, die ronde knap af.

Na 0-2 werd EBOH slordiger en werd er veel balverlies geleden. De ploeg speelde tegen zichzelf. Uiteindelijk vond Dubbeldam dan ook aansluiting vanuit een corner werd de bal achter Danny Wessels gewerkt. Toch deed EBOH gelijk weer wat terug. Wederom was het Fernando Lozoya-Ringelberg die van afstand raak schoot. De bal werd van richting veranderd en liet de zwart-wit goalie kansloos.

Na rust was de uitploeg beter geconcentreerd en kreeg kansen. Die werden echter niet benut. Dubbeldam deed nog een uiterste poging, maar kwam niet veel verder dan een paar corners achter elkaar. Uiteindelijk was het EBOH dat nog twee keer het net wist te vinden. Invaller Sean v.d. Ruit rondde met een fraaie omhaal knap af, na prachtig voorgeven van Bas van Oosterhout. Yavuz Güler schoot de 1-5 binnen na voorbereidend werd van Sean v.d. Ruit.

Een goede en belangrijke overwinning voor EBOH 2.