EBOH 2 pakt ook eerste punten

De seizoensopening tegen Pelikaan 3 in Zwijndrecht leverde nog niks op, met een nipt 2-1 verlies, maar in de thuisbeurt tegen Terneuzense Boys
was het wel raak met een mooie 4-2 zege en de eerste 3 punten in de 1ste klas. De opening was sterk met 2 goals in het eerste kwartier. Uitblinker Joel (Ricardo Cruz da Cunha) strafte een Terneuzense misser af en Remy Holster had een mooie lob in huis van 20 meter. De mannen uit Zeeuws Vlaanderen waren nog niet verslagen en kwamen weer terug in de wedstrijd. Leander Duerink schoot voor rust de 1-2 binnen en net na rust de 2-2.

Het kon toen beide kanten op, maar het voordeel viel aan de kant van EBOH. In de omschakeling ging Joel er vandoor en hij bracht Adje Kabbah in stelling. En het slotakkoord was voor Ramon Braun die fraai een vrije trap binnen schoot.

Zaterdag reist de ploeg van Joris Kardienaal en Hans Koster af naar Zierikzee. Om 12 uur is de aftrap tegen MZC’11 2, de ploeg waar onze Arie van der Zouwen hoofdtrainer is. Jordi van Dyck is er dan nog niet bij. Hij is herstellende van gekneusde ribben.

Ad Holster