EBOH  1– CION 1  naar 16.15 uur !!!

De KNVB heeft besloten om de wedstrijd EBOH – CION te verplaatsen naar 16.15 uur.
Toevallig kwam iemand dit bericht op “Sportlink” tegen. Onze bond maakt wel meer communicatiefoutjes en dit is er ook weer één. Het zou toch prettig zijn als de KNVB ook de clubs vooraf netjes en op tijd  inlicht.

Hans Schoon is “not amused” en spreekt over een soap. “ Wij hebben op 28 mei op ons terrein de nationale kampioenschappen D pupillen met 16 teams uit heel Nederland, en EBOH doet ook mee. Dan zijn alle velden bezet. Dus hebben we, toen duidelijk was dat CION onze tegenstander was, vanaf dinsdagavond contact gezocht met CION om de wedstrijd te verplaatsen naar later of om te zetten. CION wilde echter niet meewerken en de KNVB stelde zich op het standpunt zoek het maar uit met elkaar.
Vanaf vanmorgen zijn we bezig geweest om de organisatie van het toernooi helemaal om te zetten en hebben zelfs velden van Dubbeldam geleend.

Voor de voorbereiding hebben we plek gevonden in de Viersprong, die zelfs eerder open ging voor ons. Met zuchten en steunen alles geregeld dat we toch om 14.30 uur konden spelen en dan hoor je via de achterdeur dat de KNVB heeft besloten om de wedstrijd  te verzetten naar 16.15 uur. En zo is al het werk voor niets geweest en kunnen we weer overnieuw beginnen. Sorry, maar voor deze handelswijze, heb ik geen goed woord over”.

In ieder geval is sportpark Schenkeldijk een bezoek waard. Wie wordt er Nederlands kampioen? De beste talenten in de D categorie zijn te bewonderen. De openingsceremonie met het Wilhelmus begint om 9.30 uur en om 15.30 uur is de finale. EBOH is in poule A ingedeeld met ASC (Oegsgeest),  Hoofddorp en MMC Weert.
Aansluitend krijgen we dan als toetje  het nacompetitie duel tussen EBOH en CION.