E.B.O.H. ’s eerste SinterKerstEnNieuw Toernooi !!!

Morgen is het eindelijk zover; Het eerste SinterKerstEnNieuw Toernooi gaat om 10.00 uur van start. Het is het toernooi voor de aller jongste leden van onze club. Ook voor dit toernooi komen onze oude en nieuwe vrienden weer op bezoek om hun kunsten te vertonen. Het belooft weer een lange en spannende dag te worden. Zeker voor alle MP-tjes… De meesten van hen en ook een aantal eerstejaars F pupillen spelen voor het eerst in hun leven op een toernooi.

Het zal zeker een onvergetelijk toernooi worden voor iedereen. Natuurlijk zijn er de bekende prijzen te winnen, maar we proberen ook de toernooi naam eer aan te doen. Er zullen herinneringen aan de Sint te zien zijn, maar ook vooruitzichten op de naderende kerst en natuurlijk de jaarafsluiting. De medewerkers van de organisatie zullen allemaal te herkennen zijn aan kenmerkende hoofddeksels.

Nieuw en uniek tijdens dit toernooi is dat alle (!) deelnemertjes een lunch van E.B.O.H. krijgen aangeboden, en die met zijn allen tegelijk gaan opeten in de kantine. Tijdens deze lunch is er bovendien een hele bijzondere loterij georganiseerd. Alle teams krijgen namelijk hun eigen spaarpot, waarin ouders en andere supporters gekochte loten kunnen doneren aan hun favoriete team. Tijdens de middagpauze wordt dan de loterij gehouden waarin uitsluitend de aan de teams gedoneerde loten kunnen winnen. De prijzen zijn door de teams zelf beschikbaar gesteld. Allemaal nemen ze een item mee die gebruikt kan worden bij het trainen. Zo kan het zijn dat je team zijn trainingsarsenaal uitbreidt, maar ook dat je met lege handen naar huis gaat. Hoe dan ook; hoe meer loten er gedoneerd worden aan een team, hoe groter de kans dat ze winnen!

De organisatie kijkt al weken uit naar deze dag. Het weer lijkt alles te gaan meevallen, dus we gaan er een mooie dag van maken.

Tot morgen!