Drie punten voor F1

De eerste wedstrijd van de competitie was uit Alblasserdam F1. Helaas wist een sterk spelend EBOH F1 hier niet te winnen en eindigde de wedstrijd met 4-2 in het voordeel van Alblasserdam. Voor het eerst een wedstrijd verloren sinds april 2013.

Na twee zaterdagen niet gespeeld te hebben was het eindelijk weer zo ver.

HSSC’61 F1 was te gast bij EBOH op deze stormachtige morgen.

Binnen een minuut was EBOH al gevaarlijk een hard schot rakelings langs het doel van HSSC’61.

Onze gasten lieten duidelijk merken dat ze naar Dordrecht waren gekomen om te winnen, maar gelukkig stond de verdediging en de keeper hun mannetje.
10 minuten voor rust was daar verdient het doelpunt voor EBOH 1-0.

Na rust waren de aanvallers van EBOH snel opzoek naar de 2-0. Diverse pogingen eindigende op de paal, lat of er net naast.
Eindelijk was daar de 2-0!

HSSC’61 gaf zich nog niet gewonnen en bleef sterk aanvallend spelen, maar de keeper van EBOH hield zijn doel schoon.