De voorbereiding is gestart !

Met een pittige trainingsdag is de voorbereiding op het seizoen 2020/2021 begonnen.
De nieuwe hoofdtrainer Gilbert de Wildt had samen met keeperstrainer Harold Verberkmoes en de trainers van het tweede, Patrick Stok en Joris Kardienaal, een afwisselend programma samengesteld met voetbal en conditionele aspecten, die er natuurlijk bij horen aan de start van een nu al bijzonder seizoen, waarin  we hopen het naar ons zin te krijgen in het nieuwe normaal, op weg naar het ouwe?
TD René Ebbers is er met de Technische Commissie in geslaagd voor 1 en 2 een mooie selectie te formeren van 40 spelers, waarvan 4 keepers. Van de 40 verschenen er 28 op de Schenkeldijk.

Van de nieuwelingen ontbraken Emerson Antonia en Jeremy Boshart. En van de “oudjes” misten wij onder andere Henny Otto, Ricardo van Yperen, Moreno van der Geer, Jordi van Dyck en Ramon Braun. Jesse Rensen is voor zijn werk bij Pa Aad op Mallorca, in de hoop nog iets van het zomerseizoen te kunnen maken.

Het merendeel van de afwezigen is nog op vakantie of een lang weekendje weg, zoals de nieuwe  assistent Jeffrey Monster. Dat had hij dik verdiend, want hij heeft een groot deel van de selectie, aangevuld met vooral Barendrechtse talenten,  met zijn enthousiasme bezig gehouden op de donderdagavonden in de Zomer Corona stop. En op zo’n eerste training is duidelijk te zien wie actief bezig is geweest en wie lang op een strandbedje heeft gelegen.
De nieuwe spelers Noëll Goossens, Oberson van der Spek, Jimmy Pieper, Shujendi Martis en de teruggekeerde verloren zoon Stephen Emelina lieten allemaal een gretige indruk achter. Gelukkig was het niet zo warm als vrijdag, maar zweetdruppeltjes vielen er voldoende op het hoofdveld. En tussendoor was er natuurlijk de heerlijke traditionele “Nans en Teus” lunch, met hulp van Jennifer.

Deze week staan er nog 3 trainingen op het programma, op dinsdag, donderdag en zaterdag. De week er op gaat de bal rollen in oefenduels.  Op dinsdag 11 augustus bij GSC/ODS om 20.00 uur en donderdag 13 augustus en zaterdag 15 augustus neemt EBOH deel aan het  Ger Hüsen DFC toernooi. De eerste tegenstander is er gelijk één van formaat: Nieuw Lekkerland, aanvang 19.30 uur.  

De foto’s geven een impressie van de 1ste training, de start van naar wij hopen een mooi seizoen, zonder Coronarigheid !