De grote Clubactie 2021

Zaterdag 18 september gaat de Grote Clubactie van start. Ook EBOH doet daar dit jaar aan mee! Alle jeugdleden hebben een lotenboekje ontvangen met daarop hun eigen QR code. De opbrengst van de loten zal besteed worden aan leuke activiteiten voor de jeugd.  

Voor de beste verkopers zijn binnen EBOH een aantal leuke prijzen beschikbaar gesteld door sponsoren (Sportcentrum Dordrecht, Rowes haarmode, Lettertech, De Keizer dakbedekkingen en de Kniphut). 

Vanaf zaterdag 18 september kun je dus loten kopen bij onze leden. Het is natuurlijk ook mogelijk om online loten te kopen en dat kan via onderstaande link of door onderstaande QR code te scannen.  

Help je ook mee om onze clubkas te spekken?! 

Dit is de link naar onze verenigingspagina:  
https://lot.clubactie.nl/lot/vv-eboh/231134 
 
Of scan de QR code

Update 26 september:

De Grote clubactie is inmiddels een week bezig en we kunnen met veel trots melden dat we al meer dan 1000 loten verkocht hebben. Super gedaan natuurlijk, maar we maken er graag nog meer van. Hoe meer er verkocht wordt, hoe meer geld er beschikbaar komt voor leuke activiteiten voor de jeugd. Dus ga vooral allemaal zo door en elk verkocht lot is meegenomen!

Top 5 na 1 week (exclusief papieren loten, deze moeten nog door de club ingevoerd worden):

1. Javey Monster (90)
2. Luke van Toor (64)
3. Winston Verhage (62)
4. Danley Bustraan (58)
5. Luuk van der Meer (54)