Cursus Pupillenscheidsrechter

Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar nieuwe scheidsrechters voor de pupillen.

De KNVB start binnenkort bij v.v. Dubbeldam met de cursus Pupillenscheidsrechter. Uiteraard kunnen hier ook leden van EBOH aan meedoen.

Ben je in de leeftijd van 12 tot 19 jaar en heb je interesse om E- of F-wedstrijden te gaan fluiten, meld je dan aan bij jeugdafdeling@eboh.nl. Ook als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

De Jeugdcommissie.

*************************************************************************************************************************

http://scheidsrechters.voetbal.nl/opleidingen/pupillenscheidsrechter:

Pupillenscheidsrechter

Je bent 12 jaar of ouder en het leiden van pupillenwedstrijden lijkt je gaaf. Maar waar kun je leren een prima pupillenscheidsrechter te worden? Dat kan bij de KNVB. Wij hebben namelijk veel ervaring met het opleiden van pupillenscheidsrechters en leiden er per jaar duizenden op. Als je bij ons de opleiding Pupillenscheidsrechter volgt, dan sta je binnenkort als een heuse scheidsrechter pupillenwedstrijden te fluiten bij de eigen vereniging.

Tijdens de korte cursus leer je de spelregels 7 tegen 7. Het leiden van wedstrijden 4 tegen 4 en 7 tegen 7 oefen je in de praktijk. Na de opleiding ben je scheidsrechter bij de E- en F-pupillen.

Organisatie
Het cursusdeel bestaat uit twee bijeenkomsten van 2,5 uur of een bijeenkomst (bijvoorbeeld op een dag in de schoolvakantie) van 5 uur en wordt bij een voetbalvereniging georganiseerd.

Toelating
Jongeren in de leeftijd van 12 tot 19 jaar