Competitieprogramma EBOH 1

Het eerste elftal is voor het seizoen 2014/2015 uitgeleend aan West 2 en ingedeeld in 3D. Een aantrekkelijke competitie met diverse oude bekenden. Allereerst de clubs die we het afgelopen seizoen ook tegen kwamen: GSC/ODS, ZBC’97, Groote Lindt en De Alblas.

De overige clubs zijn nieuw of betekenen een weerzien na lange tijd. Een abonnement op de Kiltunnel is het overwegen waard met oude bekenden ’s Gravendeel en FC Binnenmaas (v/h Puttershoek). Ook SSS en NSVV zijn clubs uit de Hoeksche waard. Met IJVV de Zwervers, VVOR en Feyenoord AV treffen we ook 3 Rotterdamse ploegen.

En met Feyenoord hebben we natuurlijk ook een verleden. In de jaren vijftig in het betaalde voetbal nooit verloren van Feyenoord en de sportieve zwarte bladzijde op Koninginnedag in 1995. De scheidsrechter liet toen net zo lang doorspelen tot Ferry de Haan de winnende goal maakte, waardoor Feyenoord amateurs kampioen werd in de 1ste klas en EBOH degradeerde. De leidsman werd beticht van privébelangen bij Feyenoord en moest onder politiebegeleiding de Schenkeldijk verlaten.Bijna 20 jaar later ziet de wereld er heel anders uit. Zowel EBOH als Feyenoord hebben de zondag ingeruild voor de zaterdag en de ambitie van de Rotterdammers is hoog. Zij zijn het afgelopen seizoen gestart in de 4de klas en willen zo snel mogelijk naar de top van het zaterdagvoetbal. Zij wisten vorig seizoen alles te winnen door gemiddeld 7 doelpunten per wedstrijd te scoren. De selectie is er ook naar met diverse amateurtoppers en daarmee zijn zij direct de grote favoriet voor de titel. En EBOH kan gelijk de borst nat maken. De eerste wedstrijd is Feyenoord uit !

Tenslotte zijn er nog 2 Brabantse clubs aan deze mooie poule toegevoegd. Seolto uit Zevenbergen en DHV uit het naast gelegen Zevenbergschen Hoek.

Het programma voor de 1ste seizoenshelft is als volgt:

6 september    Feyenoord AV – EBOH

13 september   EBOH – YVV de Zwervers

20 september   SSS – EBOH

27 september   EBOH – ’s Gravendeel

4 oktober        VVOR – EBOH

11 oktober        EBOH – FC Binnenmaas

18 oktober        Beker/inhaal

25 oktober        NSVV – EBOH

1 november     EBOH – Groote Lindt

8 november     Seolto – EBOH

15 november    Beker/inhaal

22 november    EBOH – ZBC’97

29 november    GSC/ODS – EBOH

6 december     EBOH – de Alblas

13 december    DHV – EBOH