Club van 100 zaterdag Eregast

Traditioneel zijn de leden van de club van 100 eregast bij de 1ste thuiswedstrijd van het seizoen.
Op zaterdag 5 september zijn de leden vanaf 13.30 uur welkom in de Wim Bakker Soos.
Het officiële gedeelte, waarin besloten wordt waar de middelen aan besteed worden, zal in de rust plaats vinden. Het had mooi geweest als de bijeenkomst samen was gevallen met de oplevering van het kunstgras op het hoofdveld. Helaas gaat het nog wat langer duren, voordat de “droom” accommodatie klaar is. De wedstrijd EBOH – ZBC’97 zal nu op veld 1 gespeeld gaan worden.

De opening van het seizoen is gelijk een pittige kluif voor de formatie van Houssin Youhri. Houssin zelf ziet Sparta en ZBC’97 als de grote favorieten voor de titel. “Sparta is het Feyenoord van vorig seizoen en wil ook zo snel mogelijk naar de top van het zaterdagvoetbal. En ZBC’97 heeft zich aanzienlijk versterkt in de transferperiode en is wat mij betreft ook een titelkandidaat.”
Voor EBOH is het zaak om de slechte generale tegen SC Amstelwijck zo snel mogelijk te vergeten en recht te zetten. Er kan moed geput worden uit de eerste bekerwedstrijden, die beter spel lieten zien.
EBOH moet het in ieder geval doen zonder de snelle buitenspeler Regga Regales. Hij werd maar liefst voor 8 wedstrijden geschorst voor een akkefietje van niks in een duel met Lennart van Geel van Wieldrecht. EBOH is terecht tegen deze straf in beroep gegaan.

P1110109