Club van 100 spaart voor 2021

De Algemene Leden Vergadering van de Club van 100 wordt traditioneel gehouden op de dag van de eerste thuiswedstrijd van het 1ste elftal in het nieuwe seizoen. De editie 2018 gaat de boeken in als een hele mooie. Het zonnetje scheen heerlijk, het was gezellig in de goed gevulde “Wim Bakker soos” en van de vertoning op de groene mat werden we heel vrolijk. Eindelijk weer eens een klinkende zege met uitstekend voetbal bij de 1ste thuiswedstrijd.

In de rust sprak voorzitter Fred van Wingerden de leden toe en onthulde de plannen. Vanaf de oprichting heeft de club al € 135.000,- opgebracht voor de vereniging en zijn vele nuttige projecten gerealiseerd. Alles ten bate van het algemeen belang van de club. De komende 4 jaar stelt de Club van 100 € 2.500,- per jaar beschikbaar voor de viering van het 100 jarig bestaan in 2021. Daardoor is een budget van € 10.000,- al veilig gesteld.

De vereniging zal ook een bijdrage doen en er volgen nog acties. Dit alles met als doel om het 100 jarig bestaan groots te vieren het hele jubileumjaar door. Naast de bijdrage voor het jubileum zullen er in overleg met het Bestuur nog een aantal zaken geregeld worden, zoals het verbeteren van de entree, vervangen van douchekoppen en investeren in LED verlichting met sensoren.

Het Bestuur van de Club van 100 bestaat uit Ton Hierck, Fred van Wingerden en Arij Saaman. 

Nieuwe leden zijn hartelijk welkom. Voor € 50,- per jaar bent u al lid van deze geweldige club. Aanmelden kan bij één van de bestuursleden.