Bericht van de voorzitter…

Beste leden,

Na de aanvullende maatregelen van het kabinet en het logische besluit van de KNVB om de competitie niet meer te hervatten, ligt de bal stil. Alsof er geen competitie is gespeeld.

Echter, nu alle sportcomplexen op slot zijn, komt ook de grootste inkomenspost te vervallen: de kantine inkomsten. En dat in een periode met doorlopende uitgaven zoals energielasten, verzekeringen, veldhuur Gemeente Dordrecht (grootste uitgavenpost), etc.  Uitstel van betaling is momenteel het maximaal haalbare voor de club.

Hopelijk komen de aangekondigde steunmaatregelen van het kabinet en de KNVB snel en werkelijk op gang, zodat we door de wegvallende inkomsten – hopelijk- deze onwerkelijke periode door kunnen komen.   

Ondanks het feit dat we u in deze periode geen activiteiten als wedstrijden en trainingen kunnen aanbieden, vragen wij uw begrip voor het incasseren van de contributie, welke volgende week zal worden uitgevoerd. Die inkomsten hebben we, gezien de huidige situatie, namelijk hard nodig. Samen zullen we door deze periode heen moeten komen, zodat we met trots uit kunnen blijven kijken naar ons 100 jarig bestaan in 2021.

Vooruitlopend hierop en ter compensatie van de huidige periode, zullen we in het najaar een gratis FIFA toernooi of game evenement voor jong en oud organiseren. Mits we uiteraard omstreeks oktober/november weer doen waar we allemaal het liefste mee bezig zijn: lekker voetballen.
Daarnaast zullen er, in het kader van ons 100 jarig bestaan, vanaf 1januari 2021 extra activiteiten plaatsvinden. Hierover wordt u binnenkort geïnformeerd door de jubileumcommissie EBOH 100 jaar, die al ruim 2 jaar achter de schermen bezig is met het neerzetten van een fantastisch programma.

Als voorzitter mag ik u alvast verklappen dat er een zeskamp voor de jeugd in zit.

Ik reken op uw steun. Rood en zwart wat er ook gebeurt!

Namens het bestuur,

jullie voorzitter, 

Hans Schoon