Aanleg kunstgras van start op hoofdveld

De renovatie van de velden bij EBOH op sportpark Schenkeldijk zijn van start gegaan.
Het voormalige trainingsveld (”de gravel”) wordt omgetoverd tot een voetbalveld en veld 1 achter de kantine is opnieuw ingezaaid. Hoogtepunt is natuurlijk de aanleg van een kunstgrasveld op het hoofdveld.

De dug-outs zijn inmiddels gesloopt met wel een vervelende blessure tot gevolg. Jan van de Merwe bleef met zijn hand tussen de zware constructie zitten. Gelukkig zijn er nog een aantal EBOH vrijwilligers over, die hand en spandiensten verrichten om alles op orde te krijgen. Zo houdt Danny Wessels zich bezig met de afvoer van het puin en heeft opper Heimen de Vries de leiding over de ploeg, die alle reclameborden van het veld haalt.

Voorzitter Hans Schoon gaf het goede voorbeeld en liep samen met oa. Alex Zondervan en Arij Saaman te sjouwen om alle materialen en borden tijdelijk op te slaan. Begin augustus moet de klus geklaard zijn en beschikt EBOH over een prachtige accommodatie met een verlicht kunstgrasveld op het hoofdveld en 2 verlichte bijvelden. Een impressie van de voortgang van de renovatie zie je op bijgaande foto’s.