A1 verliest de finale van de DordtCentraal JeugdBokaal

EBOH A1 is er niet in geslaagd de DordtCentraal JeugdBokaal te winnen.

In de finale, die afgelopen vrijdag werd gespeeld op het terrein van SC Emma, bleek ASWH A1 via strafschoppen de sterkste. Na 90 minuten stond de beginstand nog op het bord (0-0), vandaar dat de beslissing moest komen via strafschoppen.

Ondanks een 2e plaats kan EBOH A1 terugkijken op een uitstekend toernooi. Na een 2e plek in de poulefase (waarbij enkel werd verloren van uitgerekend ASWH A1), volgenden overwinningen op OMC A1 en in de halve finale op 3e Divisionist  Oranje Wit A1. In de finale was een andere 3e Divisionist, ASWH A1 dus, helaas te sterk voor onze mannen.

De hoofdprijs voor Beste Speler van het Toernooi werd wel gewonnen door EBOH: Suayip Yaman schreef deze titel op zijn naam. Een prestatie van formaat, waar hij heel trots op mag zijn!

Na afloop van de finale was er helaas slecht nieuws voor Melih Kosker. Hij bleek na een ongelukkige actie zijn kuitbeen te hebben gebroken en moest met de ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. Inmiddels is hij geopereerd en wensen wij hem heel veel succes met zijn herstel.

De Jeugdcommissie