Beste seizoensprestatie EBOH 2

Wat het eerste na liet later in de middag, lukte de volgelingen van Joris Kardienaal en Hans Koster wel. Vroeg in de middag steeg EBOH 2 boven zichzelf uit en bezorgde de Meeuwen 2 uit Zoutelande een vervelende terugreis.

Uiteindelijk stond er een mooie 6-1 winst op het scorebord tegen een ploeg die nog ongeslagen was en een week eerder verdienstelijk gelijk speelde tegen koploper Heerjansdam 2. Voor rust scoorden Ramon Braun en Paul Reijnders uit een penalty.

Na rust werd de score opgevoerd naar 5-0 door treffers van Remy Holster, Joel da Cruz en Jasper Wessels met zijn eerste balcontact. Nadat de Meeuwen de eer redde was het slotakkoord voor EBOH met een schitterende goal (omhaal) van Johan Gerlach.

Zaterdag reist EBOH 2 af naar Vlissingen. Tegenstander is Walcheren 2, dat ook 6 punten heeft, uit 4 wedstrijden.