Waarschuw je vriendjes en vriendinnetjes! De Zomerranking gaat weer van start!!

Ook de komende zomer houden we weer een ranking. Net als vorige zomer kunnen de pupillen weer op zaterdagochtend, samen met hun vriendjes, hun kunsten komen vertonen tijdens 4×4 toernooitjes. De teams worden zoals gebruikelijk op basis van loting samengesteld, en er is voor de winnaars van de ranking een lekkere prijs te winnen dit jaar! Hieronder kun je lezen wat je moet weten om mee te kunnen doen.

Wanneer gaan we beginnen?
Zaterdag 2 Juli trappen we af met het eerste ranking toernooi. De wedstrijden beginnen om 09.30 uur, dus dat betekent dat iedereen die wil deelnemen zich tussen 09.00 uur en 09.15 uur dient te melden in de “Wim Bakker Soos”. De toernooien zullen elk tot ongeveer 11.00 uur duren.

Het is de bedoeling dat je je per mail (jeugdafdeling@eboh.nl) of per app (Evelien Noordermeer 06-12639894) uiterlijk op vrijdag voorafgaand aan het betreffende ranking toernooi aanmeldt. We hebben dan je voor- en achternaam en geboortedatum nodig. Dit is zodat de organisatie vooraf al alles kan klaarzetten en inrichten. Je bent niets verplicht, en kunt je per keer aanmelden. Meedoen kost bovendien helemaal niets!

Hoeveel toernooien hebben we dit jaar?
Het seizoen heeft dit jaar lang geduurd, dus we hebben ruimte voor 6 ranking toernooien in totaal. De data zijn: 02-, 09-, 16-, 23- en 30 Juli, en de afsluitende ranking met prijsuitreiking is op 6 Augustus. Telkens beginnen we om 09.30 uur met de wedstrijden, en kun je tot 09.15 uur inschrijven.

Wie mogen er meedoen?
Iedereen die geboren is tussen 2004 en 2011 mag deelnemen. Dus neem vooral je vriendjes en vriendinnetjes uit de straat mee voor een fantastische EBOH ervaring! Er worden twee verschillende toernooien gehouden; één voor kinderen die geboren zijn tussen 2004 en 2007, en één voor kinderen die geboren zijn tussen 2008 en 2011. Voor beide groepen is er ook een mooie, en vooral lekkere, hoofdprijs te winnen!

Wat is dan die lekkere hoofdprijs?
Naast de bekers die gewonnen kunnen worden, mag de winnaar, samen met 7 vriendjes en twee ouders, lekker op een woensdagmiddag naar keuze pannenkoeken gaan eten bij Pim’s Poffertjes en Pannenkoeken!! Je mag natuurlijk met je teamgenoten gaan, maar ook vriendjes en vriendinnetjes uit de straat kun je meenemen.
Logo Pims Poffertjes