Zomerranking 5: Op naar de ontknoping!!!

We hebben het vorige week al gezegd… Er is weer de nodige spanning te beleven bij de Zomerranking van EBOH! Bij de jonkies werkt Surya heel hard om de strijd om de eerste plaats in het slot te gooien, en bij de oudere kinderen is het een zeer spannend gevecht om de bovenste trede van de ranglijst. Het belooft aanstaande zaterdag weer een ouderwets spannende ontknoping te worden. De bekers staan in elk geval al klaar voor de winnaars, en voor de grootste pechvogel van de ranking.

Het belooft aanstaande zaterdag een lekkere dag te worden, met heel mooi weer. Dat betekent natuurlijk ook dat het voor iedereen leuk is om lekker naar de ontknoping te komen kijken! Nodig dus deze keer niet alleen je vriendjes uit (dat mag natuurlijk nog steeds, en ze kunnen ook gewoon meedoen), maar laat ook opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven en nichten maar langskomen! De koffie zal klaar staan, dit keer boven in de kantine, omdat de soos in gebruik is voor zaterdagavond.

Hieronder vinden jullie natuurlijk zoals gebruikelijk de standen tot nu toe, zodat je met eigen ogen de spanning kunt zien… Tot zaterdag allemaal!!!!