Zomerranking 2016: De ontknoping komt eraan!

We zijn bijna aan het einde van de Zomerranking van 2016, en er is in beide categorieën nog steeds geen definitieve beslissing gevallen! Dat beloofd een mooie afsluiting te worden van deze reeks, die weer zeer succesvol is geweest. Tot nu toe deden er alweer 60 verschillende kinderen mee, en deze deelnemers kwamen niet alleen bij EBOH vandaan! De ranking wordt kennelijk zo leuk gevonden, dat er zelfs deelnemers van buiten Dordrecht op de lijst staan, en dat beschouwen wij als groot compliment.

Voor het eerst hadden we afgelopen zaterdag een klein beetje regen tijdens het toernooi, maar dat mocht de pret niet drukken. Gelukkig waren er weer voldoende jonge deelnemertjes, dus die konden weer fijn hun eigen toernooi afwerken. Voor sommige waren de tegenstanders van vorige week toch wel erg aan de grote kant geweest, maar ja, daar wordt je dan ook weer sterker van. Deze keer dus weer gewoon tegen leeftijdsgenootjes, en dan wordt meteen de orde weer hersteld. Timo wist meteen de nare smaak van dat ene puntje van vorige week weg te spelen en pakte opnieuw de volle mep. Surya heeft echter nog steeds de kans om gelijk te komen in het aantal punten volgende week, dus die zal het er niet bij laten zitten, verwachten wij! Ondertussen moet hij ook zijn 2e plaats blijven verdedigen, want Vince en Sven zitten hem op de hielen. Dat wordt dus alvast één mooie ontknoping!

De andere ontknoping is namelijk (voor zover dat mogelijk is natuurlijk) nóg spannender! Bij de grote jongens is de broedertwist nog altijd niet beslist, maar heeft Jaimy wel een puntje voorsprong genomen op Myron. Myron heeft op zijn beurt Julian helemaal naast hem gekregen, en achter hen gaan Lorenzo en Enzo nog zeker de strijd om het podium niet opgeven. Alle vijf deze jongens hebben nog volop kansen op het eremetaal van deze ranking. Ook in deze categorie kunnen we dus wachten op een hele mooie ontknoping, en weten we pas na het laatste toernooi wie een groepje vrienden mag trakteren op een overheerlijke poffertjes- of pannenkoeken maaltijd bij Pim’s Poffertjes en Pannenkoeken!

Vanwege het succes van de rankingtoernooien, wordt inmiddels bekeken of het mogelijk is om, vanaf September, op woensdagmiddagen voortaan ook een ranking te houden. Wat we daarvoor nodig hebben is natuurlijk ten eerste voldoende animo. We zijn dan ook nieuwsgierig wie er graag zouden willen deelnemen aan zo’n ranking, en we zouden ook willen weten wat jullie dan een mooie hoofdprijs zouden vinden om voor te spelen. Wij gaan dan kijken of dat mogelijk is. De bedoeling is om de reeks van toernooien dan twee keer zo lang te maken; dus we spelen dan 12 toernooien. De vakanties worden dan vrij gehouden, dus dan is er geen toernooi. De totale reeks duurt daarmee van 7 September tot en met 30 November. Jullie kunnen laten weten of je mee zou willen doen door een mail te sturen naar jeugdafdeling@eboh.nl, of door dat aanstaande zaterdag tijdens de laatste ranking te laten weten. Er zal dan een formulier klaar liggen waarop je kunt aangeven of je mee zou willen doen, en wat jouw suggestie is voor de volgende hoofdprijs. Wij zijn benieuwd!

Oh ja! Nu moet ik natuurlijk nog de standen erin zetten zoals ze op dit moment zijn!, Nou ja… bij deze dan, en graag tot zaterdag allemaal! (vergeet niet om je aan te melden hoor!)

Standen Zomerranking 2016