Terugblik VTT Zuid 1Toernooi bij EBOH

Afgelopen zaterdag was EBOH gastheer van het VTT voor F-teams in Zuid1. Ondanks de herfstachtige weersomstandigheden was het toernooi een groot succes. SV Krommenie F1 ging uiteindelijk met de titel aan de haal, op de voet gevolgd door SV Walcheren F1 en Dubbeldam F1.

Belangrijker was echter, dat alle deelnemende ploegen een mooie dag hebben gehad en dat de kinderen hebben genoten. Iets wat wel is gebleken uit de vele reacties die we inmiddels hebben gekregen. Het bestuur van EBOH wil dan ook iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan de organisatie en de uitvoering van dit toernooi. Grote klasse!

De VTT-organisatie heeft al laten weten dat ze volgend seizoen graag van onze gastvrijheid gebruik willen maken, iets waar we uiteraard zeer blij mee zijn. Wordt dus vervolgd.

Het Bestuur van EBOH

Op zaterdag 10 januari werd op het sportpark van EBOH in Dordrecht het landelijk bekende Voetbal Talenten Toernooi (VTT) van district Zuid I voor F1 teams gehouden. Tijdens dit strak georganiseerde toernooi met een apart sportiviteitskampioenschap en de Gezonde Voetbalkantine, werd er om het districtskampioenschap van Zuid I gespeeld en waren er meerdere NK tickets te winnen.

Het toernooi begon om 09.30 uur met de openingsceremonie met Wilhelmus! Om 10:00 uur begonnen de poulewedstrijden,

Naast EBOH, namen ook de F1 teams van de volgende clubs mee: Dubbeldam, Sporting Krommenie, HVV’24, Bavel, FC Engelen, SBC, VVH, SC Emma, Zwaluw VFC, Zeelandia Middelburg, SC Walcheren, Dia, Baronie, Kloetinge en OJC Rosmalen.