Voetballen in de zomer wordt Zomerranking!

LET OP GEWIJZIGDE TIJD AANSTAANDE ZATERDAG 13 JUNI I.V.M. AVONDVIERDAAGSE!

 

Wat begon als een manier om in de zomer lekker te kunnen doortrainen, is inmiddels gegroeid tot een heuse Ranking competitie!
Afgelopen zaterdag hebben de F en E jeugd zich heerlijk kunnen uitleven op het veld, terwijl de ouders van het zonnetje konden genieten.

In totaal 22 kinderen, EBOH leden en hun vriendjes en vriendinnetjes, hebben een toernooitje afgewerkt. De F-jes speelden 3 tegen 3, en de E-tjes zelfs 4 tegen 4. De teams komen tot stand door loting, waardoor iedereen van iedereen kan winnen. Natuurlijk waren er, zoals dat gaat bij een toernooi, winnaars aan het eind van de rit. Bij de F-jes hebben Louise, Stef en Vince de meeste punten gekregen voor hun eerste plaats, en bij de E-tjes waren dat Sam en Tommy. Zij werden voor deze keer ondersteund door twee F spelertjes die toch nog aanwezig waren.

Alle punten die de spelers halen de komende 10 weken, worden bij elkaar opgeteld, en daaruit zal een winnaar tevoorschijn komen. De spelers met de meeste punten krijgen een mooie beker. Er is uiteindelijk 1 beker voor de F-jes en 1 beker voor de E-tjes.

Voor aanstaande zaterdag hebben we de tijden een beetje aangepast in verband met de avondvierdaagse. De deelnemers kunnen lekker uitslapen, zodat ze weer fit voor de punten kunnen strijden. In plaats van om 09.00 uur, beginnen de F-jes om 10.00 uur. De E-tjes volgen dan vanzelfsprekend om 11.00 uur.

Laten jullie het ons nog even weten als je mee wilt doen? Dat kan via thjong@chello.nl