Trainingskamp

Afgelopen weekend ging de zaterdagafdeling op trainingskamp naar Groesbeek. Hierbij een verslag.

Vrijdag 13 januari:
Voor sommigen begon dit weekend al vroeg. 11 Uur naar EBOH om het één en ander klaar te zetten. Broodjes smeren, koffie en thee zetten en om 12 uur komt de hele meute om gezamelijk te lunchen. Om 13 uur vertrok de meute richting Groesbeek, om daar om 15 uur aan te komen in resort “De Zeven Heuvelen”. Je verbeelding spreekt anders als je het landschap ziet, redelijk vlak, maar dat mag de pret niet drukken. Vooraf was er een kamerindeling gemaakt, een mooi lijstje, maar onze heren dachten hier toch anders over. Nadat iedereen zijn spullen in de kamers hadden gedeponeerd kon aan de eerste training begonnen worden. Lekker 2 uurtjes trainen onder het commando van Ries, Rachid, Guido en keeperstraining door Jan. Na de training hadden de spelers de tijd om zich op te frissen voor het diner. Buiten het feit dat er hard getraind moet worden, gaat dit weekend om de saamhorigheid, respect en verantwoordelijkheid voor elkaar. En dat hebben we de eerste avond al geweten, de saamhorigheid werd tentoongesteld tot vroeg in de morgen. We kunnen spreken van een geslaagde eerste dag.

Zaterdag 14 januari:
Met de nacht nog vers in het geheugen (er liep onder andere een zwarte piet op het dak) was het heel vroeg vanmorgen. Om 8 uur werd het ontbijt al geserveerd. Helaas kon niet iedereen, door omstandigheden, op tijd aanwezig zijn om het gezamenlijk te nuttigen.

Na het ontbijt even een wandelingetje van + 10 minuten naar het veld, om er vervolgens hard tegenaan te gaan met de training. Zei het een beetje duf, suf en half wakker, maar er werd getraind.

Om 11 uur na de training hebben de meeste staan kijken naar de wedstrijd van EBOH Zat 2 tegen SV Overbos 2.

In het begin kreeg EBOH veel kansen gehad, maar werden die helaas niet benut. Verder ging de wedstrijd redelijk gelijk op en werd het uit eindelijk 3-4. De terug wandeling naar het resort om te lunchen ging wat sneller dan de heenweg. De wind was behoorlijk koud en er was weinig beschutting tegen rond het veld.

De heren komen in shape!!!

Verslag van Hans de Heer:
Vanmiddag heefr de eerste groep lekker getraind.
Eerst heeft Ries de groep uitgeknepen met een looptraining. Jan heeft de keepers Donny en Danny onderhanden genomen. Daarna is Ries doorgegaan met een kleine selecte groep met een uitgebreide loopoefening,
Hans is met een kleine groep met positiespel bezig geweest en later is de groep doorgegaan met partijspel en de 2 keepers. (fotos kun je afhalen van mijn Facebook – www.facebook.com en dan zoeken op hans de heer). Daarna is de groep lekker gaan zwemmen en hebben ze gebruik gemaakt van de droge sauna en de stoomsauna. Hier kwamen we de 2e groep tegen, die na de oefenwedstrijd (nipte 4-3 verlies) bezig zijn geweest in de fitnessruimte. Vervolgens een goede pastamaaltijd en iedereen is weer klaar voor de avondinvulling.
Morgenochtend is om 9.00 uur het ontbijt, waarna allen om 11.00 uur de kamer moesten verlaten. Daaropvolgend reed iedereen naar Dordrecht.

We kijken dan terug op een zeer geslaagd trainingskamp, waarbij hard is gewerkt, veel gesprekken zijn gevoerd en veel plezier is gemaakt. Dinsdag staat alweer de volgende oefenwedstrijd uit bij en tegen DFC op het programma.