Trainingskamp

Beste mensen,

Allereerst wens ik iedereen een gezond, sportief en succesvol 2011 toe en dat gaan we beginnen op trainingskamp in Duisburg. In deze mail wat informatie en mocht je zelf aanvullende vragen hebben, aarzel dan niet en mail even terug.
In de bijlage ook nog het formele programma en de huisregels.

Vrijdag
Aanwezig: 10.45 uur (iedereen op tijd natuurlijk J)
Inpakken en vertrek: 11.00/11.15 uur
Aankomst: 13.45/14.00 uur
Training: 16.00 uur
Avondprogramma: op het complex
Er is een ruimte waar we kunnen verblijven en er staat een pokertoernooi op het programma. Maar andere initiatieven zijn ook welkom. Die invulling ligt bij jullie zelf.

Zaterdag
Training: 11.00 uur
Training/wedstrijd: 15.00 uur
In de avond/nacht is er natuurlijk de gelegenheid in de directe omgeving te gaan stappen . Er zal hierover tijdens het kamp nader gesproken worden. De verantwoording hiervoor ligt bij de trainers.
Belangrijk in deze is wel dat er gezamenlijke afspraken gelden en dat we natuurlijk alleen maar goede herinneringen aan deze avond zullen overhouden.

Zondag
Trainen: 11.00 uur
Vertrek: 14.30/14.45 uur
Terug: 17.00/17.30 uur

Een paar aanvullingen:
– Alle maaltijden zijn inbegrepen
– Er is een grotere ruimte met een bar
– Neem trainingskleding mee voor gras, kunstgras en indoor
– Vergeet geen geldig Id-bewijs (geen rijbewijs)
– Als je nog geen kopie hebt ingeleverd van je Id, neem dan ook een kopie mee in de bus. Dan kunnen we de kopieën bij de receptie inleveren en hoeven we niet een voor een in te checken. Dat scheelt veel tijd.

Tot slot wil ik je alvast bedanken voor je positieve inbreng komend weekend. Met elkaar maak je het gezellig. Door leuke dingen te doen maar ook door rekening met elkaar te houden. We maken niet zo veel afspraken komend weekend, maar de afspraken die we maken zijn logischerwijs bindend.

Nog een fijne week en tot vrijdag,

Remco