Totale off-day voor EBOH 2

Dordrecht – EBOH 2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door te verliezen van Groote Lindt 2. Bij rust stond EBOH met 0-1 achter. Na rust werd de score uitgebreid door de Zwijndrechtenaren.

Ondanks de enorme zware regenval van de afgelopen week ging de wedstrijd toch door. EBOH 2 had heel de wedstrijd moeite met Groote Lindt 2, dat door deze overwinning een plaats op de ranglijst stijgt. De nederlaag van vandaag zat er eigenlijk al aan te komen en trainer Abdul Zaada had zijn spelers nog gewaarschuwd. Het mocht niet baten want in deze wedstrijd had EBOH 2 geen schijn van kans.

Het was een wedstrijd, waar in de eerste helft letterlijk alles mis ging voor de thuisploeg en de Lindtenaren terecht de wedstrijd wonnen. Het is te hopen dat de boodschap nu wel binnen is gekomen bij de spelers en dat zij zich aan de afspraken houden die van tevoren worden afgesproken.

Volgende week is de wedstrijd tegen Pelikaan 3, de ploeg die vorig jaar boven EBOH 2 was geëindigd en kampioen was geworden. De heren van het tweede zullen zeker revanche willen van de twee verloren wedstrijden vorig seizoen en de dramatische wedstrijd van vanmiddag.