Sponsor in beeld: TP Europe

We zijn nu voor het vierde seizoen sponsor bij EBOH. Samen met Bram Boeren (oud speler van EBOH en goede vriend van Hans van Genderen), Edwin Stiegelis en Sytse War vormen we het management team. Hierin ben ik verantwoordelijk voor de sales stelt eerste elftal speler Joey Steenbakker. ,,We zijn een dienstverlener in de milieubranche. We meten luchtemissies in de industrie en zijn wereldwijd werkzaam. Met onze zelf ontwikkelde Emissie Management Software ‘ATLAS’ zijn we in onze branche wereldwijd een van de koplopers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, in Dordrecht. Lekker dicht bij huis gelukkig!

Samen met Edwin heb ik jarenlang in de sponsorcommissie gezeten van Emma. Hiermee kwamen we in contact met Jasper, die in die tijd de sponsorcommissie oprichtte bij EBOH. Dit samen met het verleden van Bram bij EBOH en zijn vriendschap met Hans van Genderen, bracht het balletje aan het rollen. Wij hebben op dit moment meerdere reclameborden en deurbestickering van de kleedkamer van het 1ste (uiteraard met een oude foto van Hans hierop).

Wij hebben geen zakelijk oogmerk bij het sponsoren van EBOH. 99% van de mensen die onze reclame uitingen zien, weten toch niet wat wij doen. Daar is onze branche veel te specifiek voor. Wij vinden EBOH gewoon een mooie club en willen ons steentje bijdragen. De leuke sponsoractiviteiten gedurende het seizoen maakt dit extra leuk.

Via: LinkedIn Sponsorcommissie Dvv EBOH