Pupil van de week; Keano Meyster

De pupil van deze week speelt al 4 jaar bij onze fantastische club, en heeft eigenlijk geen idee wat het is om te verliezen… Keano speelt namelijk in het reeds veel geroemde JO9-2 (afgelopen najaar nog bekend als JO8-1), en van dat team hangen er al verscheidene kampioensbanners langs het hoofdveld. Keano gaat er dan ook gewoon vanuit dat onze mannen de wedstrijd tegen SC Everstein winnen, en wel met 3-2. Tja, het moet natuurlijk wel een beetje spannend zijn, anders is er niets aan!

Dat gevoel dat bij een kampioenschap hoort, hoopt hij binnenkort ook op de Coolsingel terug te zien. De favoriete club van Keano is namelijk Feyenoord… Naar verluid is zijn vader daar niet onverdeeld gelukkig mee, want die ziet liever de Amsterdamse tegenpool kampioen worden. Dat kan op 2 April een mooi gevecht worden tussen de heren Meyster (die natuurlijk net als alle andere EBOH leden de wedstrijd Ajax-Feyenoord in de Soos kunnen komen bekijken)! Keano is volgens de geruchten wel gerust op een goede afloop voor zijn club, omdat zijn favoriete speler, good old Dirk Kuyt, waarschijnlijk gewoon in de basis zal starten.

Maar goed, dat is allemaal voor 2 April, nu eerst aanstaande zaterdag maar winnen van SC Everstein. Wij hopen in elk geval dat de eerste voorspelling van Keano alvast mag uitkomen, en dat onze mannen aan het langste eind trekken komend weekend!