Pupil van de week: Jesse Straub (we proberen het gewoon opnieuw!)

Jawel! Ook deze week hebben we weer een pupil die onze mannen van dichtbij zal ondersteunen en dat is Jesse! We hopen natuurlijk dat deze keer de wedstrijd wel gewoon gespeeld kan worden en dat tijdens zijn aanwezigheid de reeks goede resultaten van na de winterstop kan worden doorgezet. Jesse zelf ziet dat nog wel gebeuren, al voorspelt hij niet de volle winst. Jesse denkt dat het 2-2 wordt in de wedstrijd tegen onze Zwijndrechtse tegenstrevers.

En enig verstand van voetbal kunnen we Jesse niet ontzeggen…. Zijn favoriete internationale club is FC Barcelona… geen kleinigheid inderdaad! Logisch ook, want zijn favoriete speler loopt hier ook te voetballen, en dat is natuurlijk Lionel Messi. In Nederland kiest hij het liefst voor de huidige koploper in de Eredivisie; Feyenoord moet het wat Jesse betreft maar eens een keer gaan afmaken dit jaar!

Hoe het kan dat Jesse zoveel kijk op het spelletje heeft?? Een mix van talent en ervaring waarschijnlijk! Jesse speelt namelijk al vanaf 2012 bij onze mooie club. Hij is toen begonnen in de mini’s en inmiddels is hij al een 2e jaars E pupil, zoals ze dat vroeger zeiden… Tegenwoordig zit hij gewoon in JO11-3 en heeft hij het heel gezellig.