Pupil van de week: Enzo Stinissen

De pupil van deze week kunnen we makkelijk in 1 woord omschrijven; Voetbalbeest! Enzo is zo’n jongen die liever niets anders doet dan voetballen, voetbal kijken of over voetbal praten. Het zou zo maar kunnen zijn, dat hij alleen maar over voetballen droomt ook. De liefde voor de bal begon bij Enzo al vroeg, en zijn eerste wedstrijd stapjes zette hij ook in een rood shirt… Een beetje jammer was dat hij daarbij een wit broekje moest dragen, maar eenmaal in de F-jes beland, heeft Enzo dat witte broekje toch maar ingeruild voor een mooi zwart exemplaar.

Deze echte Feyenoord supporter is een zeer snelle jongen, en dan hebben we het niet alleen over zijn haar. nee, Enzo is zo’n gozer die als een raket over het veld kan scheuren. Bij wielrenners vragen ze zich dan af of er misschien een motortje is verborgen in de fiets, en we kunnen ons zo voorstellen dat tegenstanders zich soms vertwijfeld afvragen of Enzo niet toevallig motoren in zijn schoenen heeft. Koppel die snelheid aan een vlammend schot, en je hebt een ware doelpuntenmachine. Niet gek dus dat Enzo kan bogen op een keurig palmares voor een JO11-1 speler; diverse keren kampioen geworden, KNVB beker gewonnen… En dat voor een jongen van 10… Petje af hoor.

Nu maar hopen dat zijn enthousiasme en gedrevenheid besmettelijk is, zodat onze mannen tegen Schelluinen de volle winst weer kunnen pakken. Als we dan met een schuin oog kijken naar de derby die in Alblasserdam op het programma staat, zou het zomaar eens een mooi weekend kunnen worden!