Pupil van deze week: Arthur Tunc!

Voor de wedstrijd tegen Streefkerk hebben we natuurlijk weer een succesverhaal gevonden in onze jeugdopleiding… Arthur is inmiddels een bekend gezicht geworden op onze velden. Deze speler, die afgelopen seizoen begon in JO11-4, maar het seizoen afmaakte in JO11-2, had namelijk een verontrustende start van zijn voetbalcarrière. Arthur begon zijn voetballoopbaan namelijk bij onze zwart-wit gestreepte buren. Gelukkig is hij 3 jaar geleden naar onze mooie club gekomen, en hij heeft het bij ons super naar zijn zin!

Dat laatste merken we vooral aan het aantal keren dat hij op het terrein van EBOH te vinden is, overigens. Natuurlijk is hij er altijd tijdens trainingen en bij elke wedstrijd, maar dat is logisch. Daar stopt het voor Arthur echter niet! Hij is samen met zijn vader, broer en zusje ook vaak op woensdagmiddag, zondag en zaterdag op één van onze velden te vinden. Soms gewoon, om lekker nog even te voetballen, maar vaak genoeg doet hij gewoon extra oefeningen om beter te worden. Kijk! Dat is nou een echte voetbal en EBOH fan!

En dat hij EBOH fan is laat hij ook duidelijk merken als we hem vragen naar zijn favoriete club. Waar veel andere kinderen Feyenoord, Ajax en Barcelona op het puntje van hun tong hebben liggen, antwoordt Arthur zonder twijfel EBOH! Wel jammer trouwens dat zijn favoriete voetballer niet bij ons in het eerste speelt. We denken ook niet dat we aan de financiële wensen van Christiano Ronaldo kunnen voldoen, eerlijk gezegd. Uit zijn antwoorden blijkt in elk geval dat Arthur een enorm hart voor onze mooie club heeft, en dat hij verstand van voetbal heeft natuurlijk! Dat laatste is dan weer prettig om te weten, want Arthur voorspelt een uitslag van 2-0 voor EBOH. Streefkerk is gewaarschuwd!