Pupil van de week: Mattias Straub!

Voor het stukje van deze week doet uw verslaggever even extra zijn best… Dikke kans namelijk dat er minstens één zeer kritische lezer is! Mattias heeft namelijk een vader die tot de échte schrijvende pers behoort, dus er moet vandaag wel vakwerk worden afgeleverd.

Gedegen journalistiek onderzoek leert ons dat Mattias in de JO10-1 speelt, en bovendien nog een oudere broer heeft die de EBOH kleuren verdedigd. Mattias is van alle markten thuis en kan eigenlijk op heel het veld goed uit de voeten. Zijn grote en sterke lichaam (in vergelijking met zijn leeftijdsgenoten) is daarbij van grote waarde.

Natuurlijk gaat Mattias er vanuit dat de mannen van het eerste de victorie zullen kraaien. Adel verplicht nou eenmaal, en als je derde staat en gaat voor een periodetitel, dan hoort winnen er gewoon bij. Aan Mattias zal het in elk geval niet liggen, want die zal vanaf de bank onze mannen alle tips en adviezen meegeven die ze nodig hebben!

Wij wensen zoals gebruikelijk de mannen van de hoofdmacht en natuurlijk Mattias een geweldige middag, waarop we weer drie punten mogen bijschrijven!

En EBOH is zo prachtig…