Pupil van de week: Boyd Vondermans!

Natuurlijk hebben we ook voor de Dordtse klassieker een pupil van de week gevonden! En wat voor één! Boyd Vondermans is een echte EBOH-er, net als zijn vader, die we allemaal kennen als verzorger van EBOH 1. Voor Boyd duurt het nog even voordat hij door zijn vader bij het eerste behandeld gaat worden, want Boyd speelt nu nog in JO11-2. En net zoals bij vrijwel alle jeugdspelers bij EBOH is er ook bij Boyd iets opvallends te melden over zijn spel.

Boyd heeft een prima techniek, is fysiek sterk en heeft een flinke pegel in de benen, dus dat is het allemaal niet. Nee, Boyd is een beetje te vergelijken met Romario, u weet vast nog wel; spits bij PSV, Barcelona en het nationale elftal van Brazilië. Maar wat is er dan vergelijkbaar tussen de twee, zult u denken… Nou, ze kunnen allebei uitstekend uit de voeten met een bal, en vinden het spelen van wedstrijden hartstikke leuk, maar ze hebben allebei een beetje een hekel aan hard werken…. Er zijn zelfs trainers gesignaleerd, die Boyd op trainingen expres aan een veel lopende en snelle speler koppelden tijdens het partijspel, zodat Boyd niet anders kon dan hard werken om te winnen.

Maar waar het eigenlijk om gaat is dat Boyd natuurlijk een echte EBOH voetballer aan het worden is, die aan elk evenement meedoet. Daarin is hij absoluut niet lui, en staat hij altijd vooraan wanneer iemand hulp nodig heeft bij het opruimen na een training, als er gejuicht moet worden voor onze hoofdmacht, of wanneer er lol gemaakt moet worden. Wat dat betreft passen zowel de wedstrijd, als de entourage, als de afsluiting van dit stukje helemaal bij deze pupil van de week!

Veel plezier Boyd!

En EBOH is zo prachtig…