Nieuwe website gelanceerd!

Na jaren gebruik te hebben gemaakt van de ‘oude’ website, heeft EBOH sinds vandaag eindelijk deze nieuwe website kunnen lanceren. Met de nieuwe online ontwikkelingen en mogelijkheden is het een grote verbetering met meer mogelijkheden. Dit artikel vat kort samen wat er vernieuwd is.

Optimaal voor desktop, tablet en mobiel!

De nieuwe website is volledig geoptimaliseerd voor alle beeldschermen. Van smartphones en tablets tot desktop schermen. In de webdesign wereld ook wel ‘responsive webdesign‘ genoemd.

Competitie uitslagen, programma en standen

Alle standen, uitslagen en programma’s worden per team automatisch bijgewerkt vanuit de KNVB database met een automatische koppeling. Zo zijn de juiste gegevens direct op de desbetreffende teampagina’s te vinden.

Team informatie en wedstrijdverslagen

Naast competitie informatie worden ook de wedstrijdverslagen per team vermeld. En zullen er in verloop van tijd ook teamfoto’s beschikbaar zijn.

Banners en sponsorruimtes

Voor de sponsoren is er een speciale sponsorpagina ontwikkeld. Daarnaast zijn er banner ruimtes gereserveerd voor relevante advertenties, zoals sponsorkliks. Hiermee verdient E.B.O.H weer wat extra’s.

Social Media

Je kunt EBOH nu ook volgen op Facebook en Twitter. Daarnaast kun je alle wedstrijdverslagen, nieuwsberichten en activiteiten ook delen op Facebook, Twitter en Linkedin.

Internetbureau Elephant

Alle onderdelen van de website zijn bedacht, ontworpen en ontwikkeld door internetbureau Elephant. Een echte Dordtse onderneming dat verstand van online zaken heeft. Elephant werkt lokaal en nationaal met bekende opdrachtgevers, zoals Albert Schweitzer, Gemeente Dordrecht, RB Papendrecht, RTV Dordrecht en de Wielborgh. Bekijk de website van Elephant voor meer informatie.