Nasr Ziani naar EBOH

Nasr Ziani komt EBOH in het nieuwe seizoen versterken. De ervaren middenvelder komt over van het Rotterdamse Steeds Hooger, waarmee hij dit seizoen via de nacompetitie handhaving in de 4e klasse bewerkstelligde. In het verleden heeft hij ook in de top van het amateurvoetbal zijn waarde getoond.

De TC ziet zijn komst als een absolute versterking voor de selectie:

Nasr is een communicatief sterke, ervaren speler, die bij voorkeur op 6 speelt. Na het vertrek van Elvis Versluis vorig seizoen en de blessure van Jimmy Pieper, ontbrak het dit seizoen aan een balvaste middenvelder die het spel kan verdelen en wij denken dat probleem met Nasr te hebben opgelost. Nasr heeft een verleden bij BVO’s en heeft op hoog amateurniveau gespeeld. De laatste jaren speelde hij met vrienden in het eerste elftal van Steeds Hooger in Rotterdam, maar inmiddels woont hij in Dordrecht en wil hij nog eens op een wat hoger niveau laten zien wat hij kan. Wij zijn erg blij met Nasr en verwachten, zonder de verwachtingen te hoog te leggen, een directe versterking binnen te hebben gehaald.

Nasr zelf kijkt eveneens uit naar zijn tijd in het Rood-Zwart:

Ik hoop van toegevoegde waarde te zijn, zowel als voetballer, maar zeker ook als mens. Verder sluit ik mij graag aan bij de doelstellingen van de club. Het liefst spelen we om de prijzen. Echter, staat plezier ook hoog in het vaandel. Plezier gaat vaak hand in hand met winnen. Het lijkt mij dan ook een goed idee om zoveel mogelijk punten te pakken. Laten we er een mooi seizoen van maken.

We kijken ernaar uit om Nasr volgend seizoen op Sportpark Schenkeldijk te mogen verwelkomen!