EBOH Minicursus

De EBOH Minicursus voor kinderen van 4 t/m 7 jaar gaat binnenkort weer van start! Vanaf zaterdag 2 maart zijn er weer acht trainingen. De trainingen vinden plaats op zaterdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur op Sportpark Schenkeldijk! Voor de trainingen betaal je € 10,- in totaal. Je hoeft geen lid te zijn van EBOH!

De EBOH Minicursus is bedoeld voor de jongste jeugd. Kinderen leren spelenderwijs voetballen: balgevoel, cognitieve vaardigheden, samenwerking, en volgens onze ‘ervaringsdeskundigen’ het allerbelangrijkste: “SCOREN”! Onze trainers en begeleiders doen er elke training weer alles aan om de kinderen met een beetje verbetering, maar vooral met een lach op hun gezicht het veld af te zien gaan.

Heb je vragen of wil je jouw kind aanmelden voor acht leuke trainingen? Stuur dan een e-mail naar minis@eboh.nl (of klik hier). Liever niet via e-mail? Stuur dan een WhatsApp bericht naar Stephan Rovers (06 48233802) of Gert Fok (06 57433938). Als je jouw kind aanmeldt, vermeld dan even de voor- en achternaam van het kind, samen met de geboortedatum.

Hopelijk tot snel op Sportpark Schenkeldijk bij EBOH!