Koppel van Duren & Stolk winnaar Paas-klaverjassen

Afgelopen vrijdag vond het Paas-klaverjassen plaats bij EBOH. Maar liefst 24 koppels hadden zich aangemeld, waarmee het toernooi al meteen een groot succes was. Grote vraag vooraf was natuurlijk of het koppel Edwin Korzilius/Ger Bruijs hun 3e zege op rij ging boeken.

De toon werd in de 1e ronde gezet door het bekende koppel Clayment van Duren/Patrick Stolk, met een zeer hoge score van 2209 punten. In de 2e ronde wist het gelegenheidskoppel Leo Groeneweg/Jeroen van Wijnen een monsterscore te halen van maar liefst 2385 punten, waardoor ze hun valse start meer dan goed maakten. De top-4 na 2 rondes werd compleet gemaakt door de koppels Niels Waterdrinker/Patrick de Kievit en Edwin Korzilius/Ger Bruijs.

De laatste ronde moest de beslissing brengen, maar het bleek hard lastig voor de koplopers om nogmaals tot een goede score te komen. De spanning bleef aanwezig tot het eind, maar na een hoop rekenwerk bleek het koppel van Duren/Stolk dan toch echt de winnaar te zijn van dit toernooi! Zeer knap gedaan en uiteraard gefeliciteerd.

De opkomst was uitstekend, maar wellicht dat we de volgende keer nog wat extra koppels kunnen noteren. We gaan kijken of we eind september/begin oktober een toernooi kunnen organiseren. Mocht dat niet lukken, dan zien we jullie hopelijk terug bij het Kerst-klaverjassen aan het eind van dit jaar.