Henk en Heimen terug van weg geweest

Je hebt onafscheidelijke duo’s zoals Snip & Snap , Bert & Ernie, Bassie & Adriaan en Peppi & Kokki. Ook bij EBOH hadden we in de “gouden” amateurtijd op 1ste en 2de klas niveau “Henk en Heimen”. Onafscheidelijk samen aan de poort met als doel entreegelden binnen te halen. Toen EBOH in 2012 afscheid nam van het zondagvoetbal in de 2de klas werd het loket gesloten en ging EBOH verder in de zaterdag 3de klas. Hoewel menige 3de klasser entree heft, besloot EBOH gratis toegang te verlenen. Maar na het kampioenschap in 2018 is EBOH weer terug op “niveau” en daar hoort ook een professionele organisatie bij.

Een onderdeel hiervan is dat het loket weer geopend is aan de poort met de bemanning van weleer Henk Heesakker en Heimen de Vries. Inmiddels een paar jaartjes ouder, maar de motivatie is niet verdwenen. De doelstelling is om centjes binnen te halen voor de club. Als startende onderneming moet de omzet groeien. In de 1ste thuiswedstrijd tegen NOAD’67 was de omzet € 100,- en deze steeg tegen Roda Boys Bommelerwaard al met 50% naar € 150,- . Met de regioderby’s voor de deur, te beginnen met zaterdag tegen Drechtstreek, zal de omzet ongetwijfeld verder groeien. Zoals al gezegd hoort bij het spelen in de 2de klas een goede organisatie. De tribune is netjes met ereplaatsen voor de gebroeders Holster en mevrouw Fok en hun uitzicht wordt niet belemmerd door voor hun neus staande gasten langs de lijn.

De kassa’s zijn geopend, maar om de organisatie compleet te maken, ziet het duo Henk en Heimen graag de poortbrief of het programmablaadje terug. Het organiseren van een loterij zou ook niet misstaan en wat dacht u van een heuse stadionspeaker met de opstellingen etc. en muziek voor de wedstrijd en in de rust uit de luidspeakers. Dan pas zijn we echt weer op “niveau”. Willen de vrijwilligers op staan! Ondertussen zijn we al vast blij met de terugkeer van het gouden duo Henk & Heimen.