Gezocht: train(st)er G1

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar een train(st)er voor ons G1 team.

Voor de oplettende lezers: inderdaad, ons G1 team. Het team wat afgelopen seizoen nog in de jeugd uitkwam als JG1 zal namelijk na de zomerstop de overstap gaan maken naar de senioren en daarna dus verder gaan als G1!

Nu was JG1 jarenlang in (goede) handen van Steven Dirker, maar hij heeft aangegeven dat hij een stapje terug gaat doen met ingang van het nieuwe seizoen. Vandaar dat wij dus op zoek zijn naar een adequate vervanger.

We zoeken iemand die op maandagavond de training kan verzorgen (van 18:15 tot 19:15) en op zaterdag de coaching voor zijn/haar rekening kan nemen (waarbij moet worden opgemerkt dat er niet iedere zaterdag een wedstrijd gespeeld zal worden). De nieuwe train(st)er/coach zal natuurlijk het nodige enthousiasme moeten hebben en bekend moeten zijn met deze specifieke groep van lichamelijk en/of geestelijk beperkte jongeren.

De trainingen zullen eind augustus/begin september van start gaan, de competitie zal half september aanvangen.

Geïnteresseerden kunnen mailen naar jeugdafdeling@eboh.nl, er zal dan zo snel mogelijk contact worden opgenomen door iemand van de club.

Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar wel iemand weten die wellicht interesse heeft, zet deze oproep dan zeker even door!

Namens het Bestuur van v.v. EBOH.