Gerrit de Keizer bedankt zijn vrienden……

De webmaster kreeg de volgende brief binnen…..

v.v. E.B.O.H.

Dordrecht, 14 mei 2014.

 Beste leden, sportvrienden en vriendinnen. Hiermede wil ik iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid en/of ondersteuning van mijn Ere – wedstrijd j.l. zondag. In het bijzonder Jerry Koster, Fred Kooiman, alle medewerkers, belangstellenden en het gehele bestuur. Deze dag heb ik beleefd met een enorm gevoel van trots dat ik EBOH-er mag zijn.

Het geeft je een enorme  mentale en geestelijke impuls om door te blijven vechten met het gevoel wat alle deelnemende spelers van mijn trainingsperiode, de jongens van het huidige 1e, de (assistent) scheidsrechters en de aanwezige jeugd mij persoonlijk die dag hebben meegegeven.

Met deze dag is wederom gebleken hoe een unieke familie wij bij EBOH vormen in tijden van voor- en tegenspoed.

Iedereen nogmaals bedankt,
een trotse An, Pascal, Sandra en Gerrit de Keizer,
voor deze onvergetelijke dag.